Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi RHT6760RLArt.nr: 4034032

Ryobi
Häcksax
650 W
Beskrivning
Art.nr: 4034032
Ryobi RHT6760RL är en 650W häcksax med en svärdlängd på 60 cm vilket gör den idealisk för att hantera olika typer av häckar och grenar. Häcksaxen är utrustad med laserskuret och diamantslipade knivar, vilket säkerställer en jämn och ren klippning.
Prisjakt
PriceRunner
1 795 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-12 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4034032
Ryobi RHT6760RL är en 650W häcksax med en svärdlängd på 60 cm vilket gör den idealisk för att hantera olika typer av häckar och grenar. Häcksaxen är utrustad med laserskuret och diamantslipade knivar, vilket säkerställer en jämn och ren klippning.

Produktinformation

Egenskaper

Ryobi RHT6760RL är en 650W häcksax med en svärdlängd på 60 cm vilket gör den idealisk för att hantera olika typer av häckar och grenar. Häcksaxen är utrustad med laserskuret och diamantslipade knivar, vilket säkerställer en jämn och ren klippning. Med en imponerande grenkapacitet på 30 mm kan den hantera även tjockare grenar. Det vridbara bakre handtaget möjliggör en ergonomisk klippning av häckens sidor, vilket minskar belastningen på armarna och axlarna under längre användning.

Det gummerade greppet ger en bekväm och säker hantering av häcksaxen även under fuktiga förhållanden. För att förhindra blockeringar under klippningen är häcksaxen utrustad med en elektronisk anti-blockeringsfunktion. Dessutom har den en automatisk broms av knivarna för extra säkerhet. Det ergonomiska loophandtaget hos RHT6760RL gör det enkelt att manövrera häcksaxen i olika klipplägen och positioner.
  • Kraftfull 650 W motor för effektiv klippning
  • 60 cm diamantslipat och laserskuret svärd för ren och skarp klippning
  • Grenkapacitet upp till 30 mm och utrustad med sågfunktion
  • Elektronisk anti-blockfunktion förebygger eventuell fastkörning för smidig användning
  • Gummibelagt roterbart bakre handtag i 5 positioner med stor strömbrytare
  • Väl balanserad konstruktion, lätt vikt och ergonomisk design för användarvänlighet under längre perioder
  • HedgeSweep lövfösare som smidigt tar bort klippresterna

Leveransomfattning

  • HedgeSweep™ lövfösare
  • Svärdskydd
Tekniska data 
Kraftkälla220 - 240V
Svärdlängd60 cm
Varvtal1500 varv/minut
Kapkapacitet30 mm
Ljudeffektnivå (Lwa)(dB(A))96,1
Felmarginal vibrationsnivå1,5 m/s²
Ljudeffekt96,1 dB Lwa
Vibrationsnivå, stödhandtag5,4 m/s²
Vikt4 kg

Specifikationer

Effekt 650 W

Svärdlängd 600 mm

EAN 4892210157782

Nedladdningsbara filer

Garanti

Ryobi – registrera ditt verktyg för extra garanti
Ryobi lämnar en standard 2 års garanti räknat från inköpsdagen, för normal användning som beskrivs i användarmanualen och inom ramen för en icke-professionell användning. Registrera ditt nya verktyg inom 30 dagar från köptillfället så ger Ryobi ytterligare 1 års garanti, totalt 3 år. Utan kvitto är detta ej giltigt, bild på kvittot måste bifogas.

Den förlängda garantiperioden gäller på batteri- och nätdrivna verktyg och trädgårdsmaskiner, batterier och laddare (ej bensindrivna verktyg och tillbehör). För mer information kring specifik produkt hänvisas du vidare till medföljande bruksanvisning. Läs på om service och support online hos Ryobi.

Rekommenderat