Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi RHT36C61R20SArt.nr: 4033876

Ryobi
Häcksax
med batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 4033876
Ryobi RHT36C61R20S 36V Lithium+ är en kraftfull batteridriven häcksax utrustad med ett 60 cm långt svärd, laserskurna och diamantslipade knivar samt en imponerande grenkapacitet på 26 mm. Den ergonomiska utformningen inkluderar ett vridbart bakre handtag, vilket möjliggör en smidig klippning av häckens sidor.
Prisjakt
PriceRunner
3 999 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-12 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4033876
Ryobi RHT36C61R20S 36V Lithium+ är en kraftfull batteridriven häcksax utrustad med ett 60 cm långt svärd, laserskurna och diamantslipade knivar samt en imponerande grenkapacitet på 26 mm. Den ergonomiska utformningen inkluderar ett vridbart bakre handtag, vilket möjliggör en smidig klippning av häckens sidor.

Produktinformation

Egenskaper

Ryobi RHT36C61R20S 36V Lithium+ är en kraftfull batteridriven häcksax utrustad med ett 60 cm långt svärd, laserskurna och diamantslipade knivar samt en imponerande grenkapacitet på 26 mm. Den ergonomiska utformningen inkluderar ett vridbart bakre handtag, vilket möjliggör en smidig klippning av häckens sidor. Det gummerade greppet är utformat för optimal komfort under användning, medan den automatiska bromsen på knivarna ger extra säkerhet. Häcksaxen drivs av det kraftfulla Lithium+-batteriet med IntelliCell-teknik. Denna avancerade teknik övervakar och balanserar enskilda celler, vilket inte bara maximerar driftstiden utan även förbättrar lagringstiden. Resultatet är en ökad kraft och pålitlighet. Paketet inkluderar ett 2,0 Ah-batteri och en laddare med en kapacitet på 1,7 Amp/tim. För att underlätta rengöring och underhåll levereras häcksaxen också med HedgeSweep lövfösare och ett praktiskt svärdsskydd.
Ryobi RHT36C61R20S är en del av den pålitliga Ryobi 36V-serien och erbjuder en effektiv och bekväm lösning för trädgårdsarbete. Med dess imponerande funktioner och tillbehör är denna häcksax ett utmärkt val för att hantera olika uppgifter med precision och användarkomfort.
  • 60 cm laserskuret och diamantslipat svärd ger rena snitt
  • Sågfunktion på svärdet och 26 mm grenkapacitet för att kapa stora grenar
  • 36V-motor ger verktyget kraft att ta sig igenom även de tuffaste häckar och grenar
  • Roterbart bakre handtag i fem positioner med helgjutet grepp för bästa komfort oavsett vinkel
  • HedgeSweep lövfösare tar smidigt bort klippresterna

Leveransomfattning

  • 1 st 2,0 Ah-Batteri
  • 1 st Laddare
  • 1 st HedgeSweep lövfösare
  • 1 st Svärdskydd
Tekniska data 
Kraftkälla36V
Bakre handtagRoterande
Kapkapacitet26 mm
Svärdlängd60 cm
SvärdtypLaserslipat, Diamantslipat
Varvtal1600 varv/min
Antal medföljande batterier1
Batterikapacitet2,0 Ah
BatteritypLi-ion
Medföljer laddareJa
Typisk laddningstid85 min
Vikt utan batteri2,8 kg
Vikt med batteri (EPTA)3,7 kg
Felmarginal ljudeffektnivå1,6 dB(A)
Ljudeffektnivå Lwa96 dB(A)
Felmarginal vibrationsnivå1,5 m/s²
Vibrationsnivå2,1 m/s²
Vibrationsnivå Handtag3,3 m/s²
Vibrationsnivå stödhandtag3,0 m/s²

Specifikationer

Spänning 36 V

Batteri ingår Ja

Serie Ryobi 36V MAX POWER

Svärdlängd 600 mm

EAN 4892210184542

Nedladdningsbara filer

Garanti

Ryobi – registrera ditt verktyg för extra garanti
Ryobi lämnar en standard 2 års garanti räknat från inköpsdagen, för normal användning som beskrivs i användarmanualen och inom ramen för en icke-professionell användning. Registrera ditt nya verktyg inom 30 dagar från köptillfället så ger Ryobi ytterligare 1 års garanti, totalt 3 år. Utan kvitto är detta ej giltigt, bild på kvittot måste bifogas.

Den förlängda garantiperioden gäller på batteri- och nätdrivna verktyg och trädgårdsmaskiner, batterier och laddare (ej bensindrivna verktyg och tillbehör). För mer information kring specifik produkt hänvisas du vidare till medföljande bruksanvisning. Läs på om service och support online hos Ryobi.

Rekommenderat