Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Greenworks GD40ABArt.nr: 4036255

Greenworks
Lövblås
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 4036255
Greenworks GD40AB är en lövblås med låg vikt, axialfläkt och genomtänkt teknik. Det gör att den klarar även de blötlagda löven.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
1 747 kr
Inkl. moms

Estimerat 10-17 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4036255
Greenworks GD40AB är en lövblås med låg vikt, axialfläkt och genomtänkt teknik. Det gör att den klarar även de blötlagda löven.

Produktinformation

Egenskaper

Greenworks GD40AB är en lövblås med låg vikt, axialfläkt och genomtänkt teknik. Det gör att den klarar även de blötlagda löven. G40AB är en kraftfull och lätt lövblåsare för små till medelstora trädgårdar.

Fläkten drivs av ett avancerat 40V litiumjonbatteri, (G40B2) (säljs separat), som kombinerar en kompakt design med kraftfull prestanda. Batteriet ingår i 40 V-familjen och kan därför användas i alla andra tillgängliga verktyg.

Med en ergonomisk design och perfekt viktfördelning känns G40AB exceptionellt lätt att använda när den städar trädgården. Tack vare det ergonomiska handtaget får du tillgång till alla knappar för att manövrera motorn med en hand. Detta gör att du kan använda fläkten oavsett om du är vänster- eller högerhänt.

För total kontroll har G40AB-fläkten variabel hastighet, så att du kan styra hastigheten på luftflödet beroende på uppgiften. För större uppgifter låter farthållaren dig ställa in önskad fläkthastighet utan att behöva hålla ner knappen.

Med denna lövblåsare är du fri från både kablar och bensin. Istället sätter du bara i ditt 40 V-batteri och du är redo att arbeta.
  • Variabel hastighet
  • Ergonomisk design
  • Lätt vikt
  • Klarar av blöta löv
Tekniska data 
Spänning40 V

Specifikationer

EAN 6952909072883

Rekommenderat