Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi RY18PWX41A-0Art.nr: 4034136

Ryobi
Mellantryckstvätt
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 4034136
Ryobi RY18PWX41A-0 18V ONE+HP är en portabel mellantryckstvätt för snabb rengöring på språng med den mest avancerade borstlösa motorteknologin. Den har justerbart tryck i tre lägen med tryck upp till 41 bar.
Prisjakt
PriceRunner
2 249 kr
Inkl. moms
2 st i lager | Skickas måndag, 8 juli
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4034136
Ryobi RY18PWX41A-0 18V ONE+HP är en portabel mellantryckstvätt för snabb rengöring på språng med den mest avancerade borstlösa motorteknologin. Den har justerbart tryck i tre lägen med tryck upp till 41 bar.

Produktinformation

Egenskaper

Ryobi RY18PWX41A-0 18V ONE+HP är en portabel mellantryckstvätt för snabb rengöring på språng med den mest avancerade borstlösa motorteknologin. Den har justerbart tryck i tre lägen med tryck upp till 41 bar. Vattenflöde 70-160 L/tim ger 8 gånger så högt tryck som en vanlig trädgårdsslang. 3-i-1-munstycke för växling mellan turbo, 15° spray och dusch-läge. Enkelt byte mellan tillbehör. Anslut en vanlig trädgådsslang eller använd den medföljande sugslangen för att ta vatten från alternativ källa. IPX4-klassad batterienhet. Flaskadapter till 2 liters flaska medföljer. Batteri och laddare säljs separat. En del av ONE+systemet.
  • Slipp besväret att kånka med en högtryckstvätt och dra sladdar för att rengöra ditt fordon, cykel, båt eller andra ytor. Ta med dig mellantryckstvätten istället, koppla på slang eller petflaska och anslut ett batteri så är du igång
  • Kraftfull borstlös motor klarar även större jobb som uteplatser
  • Tre lägen: 7BAR, 22BAR och 41BAR för att kunna matcha trycket efter applikation
  • Rengör på språng! Använd den medföljande 6 m sugslangen för att dra vatten från vilken sötvattenkälla som helst, som en sjö eller till och med en hink, för att rengöra var som helst
  • 3-i-1 munstycke som inkluderar ett turbomunstycke för tuffare rengöring, 15° spraystråle för allmän rengöring och en duschfunktion för avsköljning
  • 8 gånger mer kraft än en vanlig trädgårdsslang för att snabbt rengöra en mängd olika ytor

Leveransomfattning

  • 1 st 3-i-1 Munste
  • 1 st Sugslang
  • 1 st Adapter för PET-flaskor
Tekniska data 
Kraftkälla18V
Antal medföljande batterier0
BatteritypLi-ion
Medföljer laddareNej
Flöde70 / 110 / 160 l/h
Max. tryck7 / 22 / 41 bar
Vikt utan batteri2 kg
Vikt med batteri (EPTA)2,4 kg

Specifikationer

Spänning 18 V

Bärbar Ja

Batteri ingår Nej

Serie Ryobi ONE+ HP

Tryck, max. 41 bar

Drifttyp Batteridriven

EAN 4892210204011

Nedladdningsbara filer

Garanti

Ryobi – registrera ditt verktyg för extra garanti
Ryobi lämnar en standard 2 års garanti räknat från inköpsdagen, för normal användning som beskrivs i användarmanualen och inom ramen för en icke-professionell användning. Registrera ditt nya verktyg inom 30 dagar från köptillfället så ger Ryobi ytterligare 1 års garanti, totalt 3 år. Utan kvitto är detta ej giltigt, bild på kvittot måste bifogas.

Den förlängda garantiperioden gäller på batteri- och nätdrivna verktyg och trädgårdsmaskiner, batterier och laddare (ej bensindrivna verktyg och tillbehör). För mer information kring specifik produkt hänvisas du vidare till medföljande bruksanvisning. Läs på om service och support online hos Ryobi.

Rekommenderat