Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi RSV18X1-0Art.nr: 4034208

Ryobi
Skaftdammsugare
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 4034208
Ryobi RSV18X1-0 Brushless 18V ONE+ HP är en kraftfull skaftdammsugare som erbjuder enastående prestanda med låg ljudnivå, hela 40% tystare jämfört med R18SV7. Med snabbroterande borstar levererar den en imponerande sugstyrka på 900 L/min för effektiv rengöring.
Prisjakt
PriceRunner
2 830 kr
Inkl. moms
6 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4034208
Ryobi RSV18X1-0 Brushless 18V ONE+ HP är en kraftfull skaftdammsugare som erbjuder enastående prestanda med låg ljudnivå, hela 40% tystare jämfört med R18SV7. Med snabbroterande borstar levererar den en imponerande sugstyrka på 900 L/min för effektiv rengöring.

Produktinformation

Egenskaper

Ryobi RSV18X1-0 Brushless 18V ONE+ HP är en kraftfull skaftdammsugare som erbjuder enastående prestanda med låg ljudnivå, hela 40% tystare jämfört med R18SV7. Med snabbroterande borstar levererar den en imponerande sugstyrka på 900 L/min för effektiv rengöring. Den har två hastighetsinställningar för att maximera driftstid eller sugkraft och är utrustad med ett HEPA-filter för att säkerställa ren luft. Dess behållare har en kapacitet på 800 ml och med ett 5,0 Ah ONE+ batteri kan du njuta av upp till 75 minuters driftstid. Skaftdammsugaren är ergonomisk och självstående för enkel användning och förvaring. Den levereras komplett med olika munstycken, inklusive ett 26,5 cm brett golvmunstycke, fogmunstycke, borste, elementborste och mattmunstycke, vilket möjliggör mångsidig användning för olika ytor och ändamål.
Batteridriven bekvämlighet gör att du smidigt kan städa upp hushållssmuts, damm och skräp. Det motordrivna dammsugarhuvudet är utrustat med en avtagbar rullborste för enkel rengöring och underhåll och är dessutom självstående för extra bekvämlighet vid användning och förvaring. Denna dammsugare är en del av ONE+ HP-systemet och levererar hög prestanda med den mest avancerade borstlösa motorteknologin.
  • Batteridriven högpresterande skaftdammsugare, idealisk för att dammsuga upp damm och smuts från mattor eller hårda golv
  • HP brushless motor bidrar med bättre prestanda och längre driftstid
  • Självstående design för bekvämlighet och enkel förvaring
  • 90 Air Watts av sugkraft och 900 l/min av luftflöde för kraftfull och enkel dammsugning
  • Maxläge för kraftfull prestanda, ekoläge för maximal driftstid och tystare drift
  • 27,5 cm motoriserad dammsugarmunstycke med dubbla rullar som hjälper till att samla smuts och damm ur mattor
  • Det motoriserade dammsugarmunstycket kan också stängas av för att skydda hårda trägolv från repor
  • Levereras med tillbehör inklusive ett flexibelt fogmunstycke för rengöring i bilsprickor eller bakom kylskåp och ett mini motordrivet dammsugarmunstycke för ett djupare rengöring på klädsel och möbler
  • Dubbel cyklonfiltrering fångar upp till 99,5 % av alla partiklar, inklusive pollen, bakterier och virus för att säkerställa en noggrann rengöring
  • Som en del av ONE+ systemet för hem och trädgård kan detta verktyg drivas av vilket ONE+ batteri som helst

Leveransomfattning

  • 1 st Golvmunste
  • 1 st Fogmunste
  • 1 st Rund borste
  • 1 st Elementborste
  • 1 st Mattmunste
Tekniska data 
Kraftkälla18 V
Effektiv sugkraft90 W
Kapacitet uppsamlare800 ml
Luftflöde900 l/min
Sopbredd27,5 cm
Tryck20 kPA
Vikt utan batteri3,5 kg
Vikt med batteri (EPTA)3,9 kg (RB1820C)
Ljudtrycksnivå (Lpa)(dB(A))75 

Specifikationer

Spänning 18 V

Batteri ingår Nej

Med golvtillbehör Ja

Serie Ryobi ONE+ HP

Behållarvolym 0.8 l

Drifttyp Batteridriven

EAN 4892210207289

Nedladdningsbara filer

Garanti

Ryobi – registrera ditt verktyg för extra garanti
Ryobi lämnar en standard 2 års garanti räknat från inköpsdagen, för normal användning som beskrivs i användarmanualen och inom ramen för en icke-professionell användning. Registrera ditt nya verktyg inom 30 dagar från köptillfället så ger Ryobi ytterligare 1 års garanti, totalt 3 år. Utan kvitto är detta ej giltigt, bild på kvittot måste bifogas.

Den förlängda garantiperioden gäller på batteri- och nätdrivna verktyg och trädgårdsmaskiner, batterier och laddare (ej bensindrivna verktyg och tillbehör). För mer information kring specifik produkt hänvisas du vidare till medföljande bruksanvisning. Läs på om service och support online hos Ryobi.

Rekommenderat