Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

3M Xtract Cubitron II 775LArt.nr: 3142768

3M
Filmrondell
Beskrivning
Art.nr: 3142768
Använd 3M Cubitron II Hookit Clean Sanding-sliprondell 775L. Den har bättre rivtålighet än pappersrondeller.
Prisjakt
PriceRunner
35 kr
Inkl. moms

Estimerat 10-12 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3142768
Använd 3M Cubitron II Hookit Clean Sanding-sliprondell 775L. Den har bättre rivtålighet än pappersrondeller.

Produktinformation

Egenskaper

Använd 3M Cubitron II Hookit Clean Sanding-sliprondell 775L. Den har bättre rivtålighet än pappersrondeller. Denna rondell avverkar upp till dubbelt så snabbt och varar upp till sex gånger längre än konventionella slipprodukter. Genom mönstret med flera hål på denna Clean Sanding-produkt, sugs damm bort med högre hastighet än produkter med 5 eller 6 hål. Sandpappersrondeller avverkar bättre och varar längre om dammet inte lagras på slipmedlens skäryta. Konstruktionen kräver inte att hålen riktas in mot stödplattan varför det går snabbt och lätt att byta rondeller. En konstruktion med öppen struktur innebär att det finns utrymme mellan slipkornen så att damm och andra avlagringar kan sugas bort. Detta gör att slipkornens vassa egg inte täpps igen. Det beläggningsresistenta överdraget gör att rondellen kan fortsätta att avverka även vid slipning av mjukt trä, färg och annat material som vanligen skulle sätta igen rondellen, och göra slipningen sämre.

Filmrondellen innehåller precisionsformade 3M-slipkorn, formade till triangulära spetsar som skär genom metall, snarare än att mejsla eller plöja som traditionella slipmedel. Dessa spetsar är självslipande i och med att de genererar nya extremt vassa eggar när de brister. 3M:s Hookit-rondeller brukar ge finare finish än rondeller med självhäftande baksida, så de används ofta vid tillfällen där en 3M Stikit-rondell är för aggressiv. Xtract Cubitron II 775L är idealisk för många användningsområden, primärt för materialavverkning, och effektiva på många olika underlag – t.ex. metall, komposit, färgskikt och ljusa träslag. Hookit-sliprondeller är enkla att ansluta med kardborrefäste vid stödplattan (säljes separat). De är lätta att ta bort och kan återvändas så länge det finns slipförmåga kvar. Om du söker maximal dammborttagning använder du 3M Elite-excenterslipmaskin och 3M Hookit Clean Sanding-stödplattor (båda säljes separat).
  • 3M Xtract egenutvecklade flerhålsmönster ger överlägsen dammsugning och förhindrar igensättning, ökar produktiviteten och ger en renare arbetsmiljö
  • Revolutionerande 3M precisionsformad slipmineral ger snabb avverkning och lång livslängd
  • Upp till dubbelt så snabb avverkning som konventionella slipmaterial
  • Filmbaksidan ger bättre slitstyrka och skydd mot kantskador
  • Idealisk för en mängd olika substrat och användningsområden, primärt för materialavverkning
  • Med snabbkopplingssystemet 3M Hookit med kardborrefäste är det enkelt att byta rondell vilket förlänger livslängden
Tekniska data 
AnvändningsområdenFinisharbete, Slipning, Ytförberedelse
BeläggningstypÖppen beläggning
BindningstypHarts
FästtypKardborrelås
Konfiguration av hål800LG
Korngrovlek240+
Maximal hastighet6000 rpm
RyggmaterialFilm
SlipmaterialPrecisionsformad keramik
VakuumhjälpJa
Våt eller torrJa, våt eller torr

Specifikationer

EAN 00638060885710

Rekommenderat