Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi RBGL250GArt.nr: 4034097

Ryobi
Kombislipmaskin
250 W
Beskrivning
Art.nr: 4034097
Ryobi RBGL250G är en kraftfull och användarvänlig kombislipmaskin med en effekt på 250 W. Den kombinerar både en slipsten och ett slipband, vilket ger maximal funktionalitet för olika slipnings-, formnings- och vässningsbehov på olika material.
Prisjakt
PriceRunner
2 195 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-12 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4034097
Ryobi RBGL250G är en kraftfull och användarvänlig kombislipmaskin med en effekt på 250 W. Den kombinerar både en slipsten och ett slipband, vilket ger maximal funktionalitet för olika slipnings-, formnings- och vässningsbehov på olika material.

Produktinformation

Egenskaper

Ryobi RBGL250G är en kraftfull och användarvänlig kombislipmaskin med en effekt på 250 W. Den kombinerar både en slipsten och ett slipband, vilket ger maximal funktionalitet för olika slipnings-, formnings- och vässningsbehov på olika material. Denna maskin är ett allsidigt verktyg för att uppnå precisionsarbete och finjustering av olika ytor.

Slipmaskinen är utrustad med ett fullt justerbart ögonskydd och arbetsbelysning för att öka bekvämligheten och säkerheten under användning. Detta säkerställer att användaren har en klar sikt och god belysning för att utföra arbetsuppgifterna på ett säkert och effektivt sätt. För ytterligare användarvänlighet har Ryobi RBGL250G en lättillgänglig inbyggd kylfack och en enkel på/av-knapp, vilket gör maskinen enkel att använda och underhålla. Dessutom inkluderar den ett användarvänligt knivskärpningsverktyg för finslipning, vilket gör den extra praktisk för olika applikationer.

Slipbandsmåtten är 50 x 686 mm, och slipstenen har en diameter på 150x20x12,7 mm. Med en obelastad hastighet på 2850 v/min ger maskinen tillräcklig kraft och hastighet för att hantera olika slipningsuppgifter.
  • Inbyggd arbetsbelysning för utmärkt synlighet och maximal noggrannhet under användning
  • Vattenbehållare hjälper materialet att hålla nere temperaturen under slipning
  • Utformade för att hantera en mängd olika uppgiter som till exempel sliping

Leveransomfattning

  • 1 st Slipskiva, 36 korn
  • 1 st Slipband
  • Skyddsglas
  • 2 st arbetsstöd
Tekniska data 
Kraftkälla250 W
Kraftkälla220 - 240V
Ljudeffektnivå (Lwa)(dB(A))87
Ljudtrycksnivå (Lpa)(dB(A))78
Felmarginal ljudeffektnivå (dB(A))3
Felmarginal ljudtryck [dB[A]]3

Specifikationer

Effekt 250 W

Väska ingår Nej

Drifttyp Nätdriven

EAN 4892210187369

Nedladdningsbara filer

Garanti

Ryobi – registrera ditt verktyg för extra garanti
Ryobi lämnar en standard 2 års garanti räknat från inköpsdagen, för normal användning som beskrivs i användarmanualen och inom ramen för en icke-professionell användning. Registrera ditt nya verktyg inom 30 dagar från köptillfället så ger Ryobi ytterligare 1 års garanti, totalt 3 år. Utan kvitto är detta ej giltigt, bild på kvittot måste bifogas.

Den förlängda garantiperioden gäller på batteri- och nätdrivna verktyg och trädgårdsmaskiner, batterier och laddare (ej bensindrivna verktyg och tillbehör). För mer information kring specifik produkt hänvisas du vidare till medföljande bruksanvisning. Läs på om service och support online hos Ryobi.

Rekommenderat