Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi RCT18C-0Art.nr: 4034341

Ryobi
Vinkelkap
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 4034341
Ryobi RCT18C-0 är en 18V ONE+HP vinkelkap utrustad med avancerad borstlös motorteknologi som gör den ultrakompakt och ergonomisk. Denna vinkelkap kan klippa genom olika material som trä, metall och plast.
Prisjakt
PriceRunner
1 695 kr
Inkl. moms
9 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4034341
Ryobi RCT18C-0 är en 18V ONE+HP vinkelkap utrustad med avancerad borstlös motorteknologi som gör den ultrakompakt och ergonomisk. Denna vinkelkap kan klippa genom olika material som trä, metall och plast.

Produktinformation

Egenskaper

Ryobi RCT18C-0 är en 18V ONE+HP vinkelkap utrustad med avancerad borstlös motorteknologi som gör den ultrakompakt och ergonomisk. Denna vinkelkap kan klippa genom olika material som trä, metall och plast. Trots sin kompakta storlek är den mycket kraftfull och kapar med en 76 mm klinga med 10 mm hålstorlek och en tjocklek på 1-2,5 mm. Maximalt kapdjup är 15,7 mm.

Med en obelastad hastighet på 20000 varv/minut ger den full kontroll över kapningsprocessen. Den är utformad för att vara lätt och bekväm att använda även under längre arbetspass eller för enhandsapplikationer, och den är perfekt för kapningar över huvudet. För ökad synlighet och precision är den utrustad med 2 LED-lampor som belyser arbetsytan. Dessutom har den en backfunktion för att ge användaren ytterligare kontroll och flexibilitet.

Ryobi RCT18C-0 levereras komplett med tre klingor för olika material (metall, karbid för trä och plast, kakel) samt ett säkerhetsskydd för ökad säkerhet under användning.
  • Kan kapa flera olika material som trä, metall och plast
  • Brushless motor ger längre hållbarhet, längre driftstid och mer kraft
  • Mindre än en vanlig vinkelslip gör den optimal för enhandsapplikationer och kapningar över huvudet
  • Brushless motor genererar en obelastad hastighet på 20000 varv/min för snabba och fina snitt
  • Full kontroll med backfunktion

Leveransomfattning

  • 3 st klingor: metall, karbid för trä och plast, kakel
  • 1 st säkerhetsskydd
Tekniska data 
Kraftkälla18V
Skivdiameter76 mm
Sågdjup16 mm
Obelastad hastighet20000 varv/minut
Ljudeffektnivå (Lwa)(dB(A))99
Ljudtrycksnivå (Lpa)(dB(A))88
Felmarginal ljudeffektnivå (dB(A))3
Felmarginal ljudtryck [dB[A]]3
Vikt, utan batteri0,8 kg

Specifikationer

Spänning 18 V

Väska ingår Nej

Batteri ingår Nej

Serie Ryobi ONE+ HP

Drifttyp Batteridriven

EAN 4892210191069

Nedladdningsbara filer

Garanti

Ryobi – registrera ditt verktyg för extra garanti
Ryobi lämnar en standard 2 års garanti räknat från inköpsdagen, för normal användning som beskrivs i användarmanualen och inom ramen för en icke-professionell användning. Registrera ditt nya verktyg inom 30 dagar från köptillfället så ger Ryobi ytterligare 1 års garanti, totalt 3 år. Utan kvitto är detta ej giltigt, bild på kvittot måste bifogas.

Den förlängda garantiperioden gäller på batteri- och nätdrivna verktyg och trädgårdsmaskiner, batterier och laddare (ej bensindrivna verktyg och tillbehör). För mer information kring specifik produkt hänvisas du vidare till medföljande bruksanvisning. Läs på om service och support online hos Ryobi.

Rekommenderat