Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi RTS18C-0Art.nr: 4034378

Ryobi
Kakelsåg
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 4034378
Ryobi RTS18C-0 18V ONE+ HP är en kakel- och klinkersåg med våt- eller torrkapning som levererar hastigheter på upp till 10. 800 varv/min för kapning genom keramiska plattor, murverk, glas och till och med natursten.
Prisjakt
PriceRunner
2 699 kr
Inkl. moms
9 st i lager | Skickas måndag, 8 juli
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4034378
Ryobi RTS18C-0 18V ONE+ HP är en kakel- och klinkersåg med våt- eller torrkapning som levererar hastigheter på upp till 10. 800 varv/min för kapning genom keramiska plattor, murverk, glas och till och med natursten.

Produktinformation

Egenskaper

Ryobi RTS18C-0 18V ONE+ HP är en kakel- och klinkersåg med våt- eller torrkapning som levererar hastigheter på upp till 10.800 varv/min för kapning genom keramiska plattor, murverk, glas och till och med natursten. Denna handhållna kakel- och klinkersåg levereras med 127 mm diamantkapskiva, vattentank för våtkapning, en parallellguide för noggrannhet och en inbyggd nyckelförvaring för snabbt bladbyte när det behövs. Med en imponerande kapkapacitet på 40 mm vid 0° och 27 mm vid 45° kan detta verktyg göra ditt nästa gör-det-själv-projekt till en barnlek. Vattenmatningssystemet med flödeskontroll levererar vatten i rätt tid till skivan för dammfri exakt våtkapning medan dammuttaget gör det möjligt för användare att ansluta ett dammutsugningssystem vid torrkapning. Som en del av ONE+systemet för hem och trädgård kan detta verktyg drivas av vilket ONE+batteri som helst. Kompatibel med 1400GR styrskena. Batteri och laddare säljs separat. Ingår i High Performance-serien och ONE+systemet.
  • Kraftfull borstlös motor som levererar hastigheter upp till 10,800 varv/min för sågning genom kermiska plattor, murverk, glas och även natursten
  • Förbättrat vattenmatningssystem och flödesreglering, vilket säkerställer snabb vattentillförsel till kapskivan för exakt våtkapning
  • Integrerat spindellås och inbyggd nyckelförvaring ger snabbt bladbyte vid behov
  • Denna handhållna kakel-och klinkersåg har en imponerande kapkapacitet på 40 mm vid 90° och 27 mm vid 45°
  • Kapar marmor, granit, markplattor, porslin, keramik och tegelstenar
  • Dammuttaget gör det möjligt att ansluta en dammsugare för att minimera dammet vid torrkapning
  • 127 mm (5″) diamantkapskiva ger precisa kapningar och förhindrar flisor

Leveransomfattning

  • 1 st 127 mm diamantklinga
  • 1 st vattenbehållare för våtkapning
  • 1 st insexnyckel
  • 1 st parallellguide
Tekniska data 
Kraftkälla18V
Antal medföljande batterier0
BatteritypLi-ion
Medföljer laddareNej
Vikt utan batteri2,6 kg
Vikt med batteri (EPTA)3,3 kg (RB1840X)
Felmarginal ljudeffektnivå3 dB(A)
Felmarginal ljudtryck3 dB[A]
Ljudeffektnivå Lwa107 dB(A)
Ljudtrycksnivå Lpa96 dB(A)
Felmarginal vibrationsnivå vid sågning1,5 m/s²
Vibrationsnivå vid sågning2,6 m/s²

Specifikationer

Spänning 18 V

Väska ingår Nej

Batteri ingår Nej

Serie Ryobi ONE+ HP

Drifttyp Batteridriven

EAN 4892210227485

Nedladdningsbara filer

Garanti

Ryobi – registrera ditt verktyg för extra garanti
Ryobi lämnar en standard 2 års garanti räknat från inköpsdagen, för normal användning som beskrivs i användarmanualen och inom ramen för en icke-professionell användning. Registrera ditt nya verktyg inom 30 dagar från köptillfället så ger Ryobi ytterligare 1 års garanti, totalt 3 år. Utan kvitto är detta ej giltigt, bild på kvittot måste bifogas.

Den förlängda garantiperioden gäller på batteri- och nätdrivna verktyg och trädgårdsmaskiner, batterier och laddare (ej bensindrivna verktyg och tillbehör). För mer information kring specifik produkt hänvisas du vidare till medföljande bruksanvisning. Läs på om service och support online hos Ryobi.

Rekommenderat