Nova Worker White från 4light är en innovativ LED-väst som ökar synligheten och ersätter pannlampan genom att erbjuda skuggfri belysning i brösthöjd. Detta förbättrar både säkerhet och arbetsmiljö avsevärt.

Sedan starten 2014 har 4light utvecklat produkter som revolutionerar säkerheten och synligheten, först för motorcyklister och senare även på arbetsplatser. Deras LED-väst, med gula ljus på axlarna, gult på ryggen och vitt ljus på framsidan, har snabbt blivit ett vanligt inslag vid väg- och byggnadsarbeten där synlighet är avgörande för att förebygga olyckor.

4light vill vara med och bidra till nollvisionen när det kommer till arbetsplatsolyckor. Genom att kontinuerligt förbättra sina produkter, strävar 4light efter att skapa en säkrare arbetsmiljö där varje anställd kan känna sig trygg. Tester med stora byggföretag visar att västarna fungerar effektivt både dag och natt, och att de kraftfulla LED-lamporna gör användaren synlig på långa avstånd, även i regn och dimma.

Ersätter pannlampan

LED-västen har visat sig ha ytterligare en användning: den fungerar utmärkt som arbetsbelysning. Till skillnad från pannlampor, som skapar en koncentrerad ljuskägla, ger västen skuggfri belysning i brösthöjd. Detta är perfekt för elektriker, hantverkare, VVS-tekniker, hemmasnickare och andra som behöver arbeta med händerna fria.

Skuggfri belysning i brösthöjd

För detta ändamål har 4light utvecklat Nova Worker White, som har vitt ljus på framsidan, baksidan och axlarna som kan tändas individuellt. Ljuset kan justeras i fyra nivåer, och ljusdiodernas placering förhindrar att händerna skuggar arbetsområdet. Detta förbättrar både säkerheten och arbetsmiljön, samtidigt som användaren slipper bära en tung lampa på huvudet.

Förbättrad synlighet och säkerhet

Produktens flexibilitet och höga synlighet gör den idealisk för en mängd olika arbetsuppgifter och miljöer. Nova Worker White är designad för att användas under alla ljusförhållanden, från mörka vinterkvällar till skymning under vår och höst.

Nova Worker White har vitt ljus på framsidan, baksidan och axlarna som kan tändas individuellt.

Praktiska egenskaper

Nova Worker White är tillverkad i högkvalitativa, vattentäta och slitstarka material. Västen är utrustad med YKK-dragkedjor och kan tvättas i maskin efter att elektroniken har tagits ur. Batteritiden är optimerad för att klara en hel arbetsdag, och produkten levereras med en 10 000 mAh powerbank som enkelt laddas upp och håller länge.

Utmärkt även för privatpersoner

Nova Worker White förväntas även bli populär bland privatpersoner. Den kan användas på hundpromenader eller när du arbetar i trädgården. För cykelpendlaren som vill synas är 4lights ryggsäckar också ett utmärkt val. Dessa ryggsäckar är tillverkade av högkvalitativa, vattentäta material och är designade med miljön i åtanke. De använder TPU-plast som är återvinningsbar, och de uppfyller höga krav på kvalitet och säkerhet.

Faktaruta: 4light Nova Worker White

  • Ersätter pannlampan: LED-västen ger skuggfri belysning i brösthöjd, vilket frigör händerna och eliminerar behovet av att bära en tung lampa på huvudet.
  • Förbättrad synlighet och säkerhet: Med vitt ljus LED-ljus på fram och bak, ökar synligheten markant, vilket bidrar till att förebygga olyckor på arbetsplatser.
  • Praktiska egenskaper: Tillverkad av slitstarka och vattentäta material, utrustad med stark velcro och en 10 000 mAh powerbank som klarar en hel arbetsdag. Västen kan dessutom tvättas i maskin efter att elektroniken tagits ur.
  • Flexibilitet och justerbarhet: Ljuset kan tändas individuellt och justeras i fyra nivåer, vilket gör västen idealisk för olika arbetsförhållanden och behov.
  • Användbar för privatpersoner: Förutom yrkesbruk är västen praktisk för aktiviteter som hundpromenader, trädgårdsarbete och cykling.