Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi R18AC-0Art.nr: 4034101

Ryobi
Kompressor
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 4034101
Ryobi R18AC-0 är en kompressor från ONE+ serien, vilket innebär att den kan användas med ett 18V batteri från Ryobis ONE+ system. Denna kompressor är idealisk för arbete med dyckertpistoler, fettsprutor eller andra tryckluftsverktyg.
Prisjakt
PriceRunner
2 595 kr
Inkl. moms

Beräknat 2024-07-22 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4034101
Ryobi R18AC-0 är en kompressor från ONE+ serien, vilket innebär att den kan användas med ett 18V batteri från Ryobis ONE+ system. Denna kompressor är idealisk för arbete med dyckertpistoler, fettsprutor eller andra tryckluftsverktyg.

Produktinformation

Egenskaper

Ryobi R18AC-0 är en kompressor från ONE+ serien, vilket innebär att den kan användas med ett 18V batteri från Ryobis ONE+ system. Denna kompressor är idealisk för arbete med dyckertpistoler, fettsprutor eller andra tryckluftsverktyg. Den är utrustad med en quick-release koppling för smidig hantering av olika verktyg.

Kompressorn har en maximalt tryckkapacitet på 8 bar (116 PSI) med en tryckregulator som ger dig möjlighet att justera trycket för olika uppgifter. Den oljefria pumpen bidrar till en underhållsfri drift, och dess lätta och bärbara design med handtag gör den enkel att förvara och transportera. Med en tankkapacitet på 3,8 liter och en maximal kapacitet på upp till 15 liter per minut är R18AC-0 redo för många tryckluftsapplikationer.
  • Batteridriven kompressor som är oumbärlig t.ex. ute på vägarna vid däckpumpnin eller för att göra en pneumatisk spikpistol till en batteridriven
  • Fyller ett bildäck på 80 sekunder
  • Tryckregulator för kontroll
  • Förvaring av luftslang på enheten
  • Ventil för tömning efter användning
  • Fyll 11 bildäck från tomt till fullt med ett 5

Leveransomfattning

  • ¼" EU och ¼" UK
Tekniska data 
Kraftkälla18 V
Tryck, max.8,3 bar / 120 PSI
Tankkapacitet3,8 l
Ljudeffektnivå (Lwa)(dB(A))91,8
Ljudtrycksnivå (Lpa)(dB(A))79,6
Felmarginal ljudeffektnivå (dB(A))3
Felmarginal ljudtryck [dB[A]]3
Vikt, utan batteri6,4 kg

Specifikationer

Spänning 18 V

Batteri ingår Nej

Serie Ryobi 36V MAX POWER

Drifttyp Batteridriven

EAN 4892210179685

Nedladdningsbara filer

Garanti

Ryobi – registrera ditt verktyg för extra garanti
Ryobi lämnar en standard 2 års garanti räknat från inköpsdagen, för normal användning som beskrivs i användarmanualen och inom ramen för en icke-professionell användning. Registrera ditt nya verktyg inom 30 dagar från köptillfället så ger Ryobi ytterligare 1 års garanti, totalt 3 år. Utan kvitto är detta ej giltigt, bild på kvittot måste bifogas.

Den förlängda garantiperioden gäller på batteri- och nätdrivna verktyg och trädgårdsmaskiner, batterier och laddare (ej bensindrivna verktyg och tillbehör). För mer information kring specifik produkt hänvisas du vidare till medföljande bruksanvisning. Läs på om service och support online hos Ryobi.

Rekommenderat