Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi RMI18-0Art.nr: 4034149

Ryobi
Multikompressor
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 4034149
Ryobi RMI18-0 är en 18V ONE+ multikompressor som är den ultimata kompressorn för alla dina uppblåsningsbehov. Med en imponerande kapacitet på upp till 160 PSI / 11 BAR (1030 kPa) ger den snabb uppblåsning av däck och uppblåsbara föremål som luftmadrasser, cykeldäck och paddelbrädor.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
999 kr
Inkl. moms

Estimerat 2024-07-04 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4034149
Ryobi RMI18-0 är en 18V ONE+ multikompressor som är den ultimata kompressorn för alla dina uppblåsningsbehov. Med en imponerande kapacitet på upp till 160 PSI / 11 BAR (1030 kPa) ger den snabb uppblåsning av däck och uppblåsbara föremål som luftmadrasser, cykeldäck och paddelbrädor.

Produktinformation

Egenskaper

Ryobi RMI18-0 är en 18V ONE+ multikompressor som är den ultimata kompressorn för alla dina uppblåsningsbehov. Med en imponerande kapacitet på upp till 160 PSI / 11 BAR (1030 kPa) ger den snabb uppblåsning av däck och uppblåsbara föremål som luftmadrasser, cykeldäck och paddelbrädor. Dess höga volym och tryck möjliggör en effektiv och pålitlig prestanda. Med två inställningar för att blåsa upp eller tömma och en lättavläst digital tryckmätare för exakta resultat, är multikompressorn enkel att använda. Dessutom har RMI18-0 en LED-lampa för ökad synlighet i svagt upplysta områden och inbyggd tillbehörsförvaring för att hålla alla tillbehör organiserade och på samma plats.
  • Lättanvända reglage ger automatisk avstängning vid valfritt tryck och det finns en digital tryckavläsning för exakt uppblåsning
  • Anslut slangen till en separat port för tömningsläge, perfekt för att packa ihop luftmadrasser andra uppblåsbara saker
  • Dubbelfunktion med både pumpningsläge och tömningsläge
  • Pumpa upp en dubbel luftmadrass på bara 45 sekunder eller pumpa upp ditt cykeldäck till 65 PSI/4,5 bar på bara 25 sekunder
  • Alla slangar, munstycken och adaptrar som behövs kan förvaras på verktyget för din bekvämlighet

Leveransomfattning

  • 1 st Förvaringsväska
  • 1 st Klämventilmunstycke
  • 1 st Högvolymmunstycke
  • 1 st Brett munstycke
  • 1 st Smalt klämventilmunstycke
  • 1 st Bbollnål
  • 1 st Prestaventiladapter
  • 1 st Högtrycksmunstycke
Tekniska data 
Kraftkälla18V
Kapacitet, max.160 PSI / 11 BAR (1030 kPa)

Specifikationer

Spänning 18 V

Batteri ingår Nej

Serie Ryobi 18V ONE+

Drifttyp Batteridriven

EAN 4892210230508

Nedladdningsbara filer

Garanti

Ryobi – registrera ditt verktyg för extra garanti
Ryobi lämnar en standard 2 års garanti räknat från inköpsdagen, för normal användning som beskrivs i användarmanualen och inom ramen för en icke-professionell användning. Registrera ditt nya verktyg inom 30 dagar från köptillfället så ger Ryobi ytterligare 1 års garanti, totalt 3 år. Utan kvitto är detta ej giltigt, bild på kvittot måste bifogas.

Den förlängda garantiperioden gäller på batteri- och nätdrivna verktyg och trädgårdsmaskiner, batterier och laddare (ej bensindrivna verktyg och tillbehör). För mer information kring specifik produkt hänvisas du vidare till medföljande bruksanvisning. Läs på om service och support online hos Ryobi.

Rekommenderat