Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi RAC256Art.nr: 4049071

Ryobi
Verktygsväska
Beskrivning
Art.nr: 4049071
Ryobi RAC256 är en väska specifikt till kedjesåg.
Prisjakt
PriceRunner
549 kr
Inkl. moms

Estimerat 9-11 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4049071
Ryobi RAC256 är en väska specifikt till kedjesåg.

Produktinformation

Egenskaper

Ryobi RAC256 är en väska specifikt till kedjesåg. Väskan är utformad för att kunna transportera och förvara alla typer av kejdesågar i ONE+ eller MAX POWER- systemen säkert och bekvämt i vattentät väska med förstärkta öppningar för att passa alla svärdlängder. Smarta detaljer som dragkedja, flera fickor för förvaring av verktyg och batterier och invändig avtagbar plastbotten för att enkelt kunna hålla väskan ren. Bekväma bärhandtag och axelrem. Inre avtagbar svart plastbricka för att hålla väskan ren. Fickor för förvaring av verktyg, PPE, olja, batterier eller laddare.

Specifikationer

EAN 4892210212566

Garanti

Ryobi – registrera ditt verktyg för extra garanti
Ryobi lämnar en standard 2 års garanti räknat från inköpsdagen, för normal användning som beskrivs i användarmanualen och inom ramen för en icke-professionell användning. Registrera ditt nya verktyg inom 30 dagar från köptillfället så ger Ryobi ytterligare 1 års garanti, totalt 3 år. Utan kvitto är detta ej giltigt, bild på kvittot måste bifogas.

Den förlängda garantiperioden gäller på batteri- och nätdrivna verktyg och trädgårdsmaskiner, batterier och laddare (ej bensindrivna verktyg och tillbehör). För mer information kring specifik produkt hänvisas du vidare till medföljande bruksanvisning. Läs på om service och support online hos Ryobi.

Rekommenderat