Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Hultafors 590110Art.nr: 4041711

Hultafors
Verktygsväska
25 fickor, 60 kg
Beskrivning
Art.nr: 4041711
Öppen verktygsväska i textil, designad för ergonomiskt bärande. Verktygsväskans baksida har en ergonomisk kurvatur som ger ditt ben mer rörelseutrymme.
Prisjakt
PriceRunner
1 355 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4041711
Öppen verktygsväska i textil, designad för ergonomiskt bärande. Verktygsväskans baksida har en ergonomisk kurvatur som ger ditt ben mer rörelseutrymme.

Produktinformation

Egenskaper

Öppen verktygsväska i textil, designad för ergonomiskt bärande. Verktygsväskans baksida har en ergonomisk kurvatur som ger ditt ben mer rörelseutrymme. Designen gör även att du inte behöver hålla ut väskan lika långt från kroppen när du går. Den har också en robust gjuten botten som förhindrar att väskan välter, skyddar botten mot fukt, smuts och slitage – och håller dina verktyg torra. Tillverkad i extremt slitstark ballistisk polyester – 1680 Denier – för maximal slitstyrka och livslängd.

Väskans fram- och baksida har olika höjd, vilket ger dig bra överblick och åtkomst framifrån och mer stöd för dina verktyg på baksidan. Väskan har ett stort mittfack med fickor och verktygshållare längs sidorna. Det finns medelstora fickor med lock och dragkedjor för säker förvaring av känslig utrustning. Den har också hållare för mätband, pennor, nycklar och elastiska öglor för mindre verktyg. En av sidofickorna innehåller ett regn- och dammskydd. Det är tillverkat av ripstop-tyg och skyddar väskan och innehållet mot dåligt väder, damm och smuts.

Handtaget är extra högt, vilket gör att man inte behöver böja sig lika långt för att lyfta väskan. Handtaget har ett långt gummiöverdrag som gör att du kan greppa bekvämt hela vägen och det går att balansera väskan även med en ojämn viktfördelning. Handtaget kan fällas ner för enkel åtkomst och överblick. Den justerbara axelremmen har en extra lång vaddering med en högfriktionsyta för bekväm och enkel bärning.
Tekniska data 
FärgSvart/Röd
Bredd420 mm
Djup260 mm
FärgSvart
HänglåsbygelNej
Höjd270 mm
Lös bricka/fackNej
MaterialTyg
MaterialkvalitetPolyester
Med axelremJa
Med låsNej
Med teleskopiskt handtagNej
Modell/UtförandeVerktygslåda
RullbarNej
SignalrödNej
Totalt antal fack1
Vikt2.13 kg

Specifikationer

EAN 7317845901106

Rekommenderat