Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Hultafors 590140Art.nr: 4041709

Hultafors
Verktygsväska
35 fickor, 60 kg
Beskrivning
Art.nr: 4041709
Klassisk och universal verktygsväska i extremt slitstarkt, ballistiskt polyestertyg - 1680 denier. Den har en öppen design med lite lägre långsidor för enkel åtkomst och bra överblick.
Prisjakt
PriceRunner
1 108 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4041709
Klassisk och universal verktygsväska i extremt slitstarkt, ballistiskt polyestertyg - 1680 denier. Den har en öppen design med lite lägre långsidor för enkel åtkomst och bra överblick.

Produktinformation

Egenskaper

Klassisk och universal verktygsväska i extremt slitstarkt, ballistiskt polyestertyg - 1680 denier. Den har en öppen design med lite lägre långsidor för enkel åtkomst och bra överblick. Det stora mittfacket är klätt med fickor och verktygshållare. Omväxlande rött och svart tyg gör det lättare att skilja olika verktyg och fickor åt.

Det finns medelstora fickor med lock och dragkedjor för säker förvaring av känslig utrustning. Du hittar även en hållare för långa och smala verktyg som vattenpass och handsågar på utsidan av väskan. Den har också en utvändig hållare för mätband, rem för eltejp, pennhållare, en nyckelringshållare och elastiska öglor för mindre verktyg, som skruvmejslar. Handtaget är extra högt, vilket gör att man inte behöver böja sig lika långt för att lyfta väskan. Handtaget har ett långt gummiöverdrag som gör att du kan greppa bekvämt hela vägen och det går att balansera väskan även med en ojämn viktfördelning. Den justerbara axelremmen är vadderad och har en högfriktionsyta för bekväm och enkel bärning. Axelremmen kan tas bort och har karbinhakar i metall för maximal hållbarhet.
Tekniska data 
FärgSvart/Röd
Bredd540 mm
Djup310 mm
FärgSvart
HänglåsbygelNej
Höjd290 mm
Lös bricka/fackNej
MaterialTyg
MaterialkvalitetPolyester
Med axelremJa
Med låsNej
Med teleskopiskt handtagNej
Modell/UtförandeBag/Påse
RullbarNej
SignalrödNej
Totalt antal fack1
Vikt2.74 kg

Specifikationer

EAN 7317845901403

Rekommenderat