Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Hultafors 590130Art.nr: 4041707

Hultafors
Verktygsväska
49 fickor
Beskrivning
Art.nr: 4041707
En ergonomisk och mångsidig ryggsäck för verktyg, indelad i två stora fack. Båda facken har dragkedjor som kan dras ner hela vägen, vilket gör att du kan vika ner utsidan helt.
Prisjakt
PriceRunner
1 727 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4041707
En ergonomisk och mångsidig ryggsäck för verktyg, indelad i två stora fack. Båda facken har dragkedjor som kan dras ner hela vägen, vilket gör att du kan vika ner utsidan helt.

Produktinformation

Egenskaper

En ergonomisk och mångsidig ryggsäck för verktyg, indelad i två stora fack. Båda facken har dragkedjor som kan dras ner hela vägen, vilket gör att du kan vika ner utsidan helt. Det ger dig maximal överblick och åtkomst. Via en dragkedja på ena sidan kommer du även åt ett tredje fack mellan de båda större facken. Detta fack är vadderat och perfekt för förvaring av laptops, surfplattor och dokument. Ryggsäcken rymmer en bärbar dator på upp till 15 tum. På framsidan av väskan finns det en stor ficka med rem med spänne för att kunna spänna fast stor eller otymplig utrustning, material, kablar och komponenter. Ryggsäcken har medelstora fickor med lock och dragkedjor för säker förvaring av värdesaker, genomskinliga fickor som gör att du lättare hittar det du letar efter och remmar för att spänna fast elverktyg och laddare. Ryggsäcken har även en utvändig hållare för mätband, pennhållare, nyckelringshållare och en liten ögla att fästa en karbinhake i.

Väskan är tillverkad i extremt slitstark ballistisk polyester – 1680 Denier – för maximal slitstyrka och livslängd. Fickor i omväxlande rött och svart tyg gör det lättare att skilja olika verktyg och fickor åt. De justerbara axelremmarna har en högfriktionsyta och en 3D-form som följer kroppens konturer för optimalt ergonomisk bärande. Både baksidan och axelremmarna på ryggsäcken har ventilerande vaddering för svalt och bekvämt bärande. Upptill på ryggsäcken finns det två bekväma gummihandtag som gör att du enkelt kan vika upp baksidan och framsidan när du snabbt behöver flytta på väskan. Dragkedjorna är tillverkade av nylon och är mycket slitstarka. De har stora metalldragare som är lätta att greppa även med handskar.
Tekniska data 
FärgSvart/Röd
Bredd380 mm
Djup330 mm
FärgSvart
HänglåsbygelNej
Höjd430 mm
Lös bricka/fackNej
MaterialTyg
MaterialkvalitetPolyester
Med axelremNej
Med låsNej
Med teleskopiskt handtagNej
Modell/UtförandeÖvrigt
RullbarNej
SignalrödNej
Totalt antal fack2
Vikt2.85 kg

Specifikationer

EAN 7317845901304

Rekommenderat