Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Hultafors 590120Art.nr: 4041714

Hultafors
Verktygsväska
42 fickor, 60 kg
Beskrivning
Art.nr: 4041714
En ergonomisk, stryktålig och mångsidig ryggsäck för verktyg, utrustad med en robust solid botten. Ryggsäckens gjutna bas förhindrar att väskan välter, skyddar botten mot fukt, smuts och slitage – och håller dina verktyg torra.
Prisjakt
PriceRunner
1 974 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4041714
En ergonomisk, stryktålig och mångsidig ryggsäck för verktyg, utrustad med en robust solid botten. Ryggsäckens gjutna bas förhindrar att väskan välter, skyddar botten mot fukt, smuts och slitage – och håller dina verktyg torra.

Produktinformation

Egenskaper

En ergonomisk, stryktålig och mångsidig ryggsäck för verktyg, utrustad med en robust solid botten. Ryggsäckens gjutna bas förhindrar att väskan välter, skyddar botten mot fukt, smuts och slitage – och håller dina verktyg torra. Väskan är tillverkad i extremt slitstark ballistisk polyester – 1680 Denier – för maximal slitstyrka och livslängd. Omväxlande rött och svart tyg gör det lättare att skilja olika verktyg och fickor åt.

Väskan har två stora fack med dragkedjor som går hela vägen ner. Det gör att du kan fälla ner utsidan helt för maximal överblick och åtkomst. I det yttre facket finns det gott om fickor och verktygshållare. Facket närmast ryggen har en vadderad ficka för laptops, surfplattor och dokument. Fickan rymmer bärbara datorer upp till 15 tum.

Ryggsäcken har medelstora fickor med lock och dragkedjor för säker förvaring av värdesaker, genomskinliga fickor som gör att du lättare hittar det du letar efter och en utvändig ficka för en vattenflaska på sidan av ryggsäcken. Den har också en utvändig hållare för mätband, pennhållare, en nyckelringshållare och elastiska öglor för mindre verktyg, som skruvmejslar. De justerbara axelremmarna har en högfriktionsyta och en 3D-form som följer kroppens konturer för optimalt ergonomisk bärande.
Både baksidan på ryggsäcken och axelremmarna har ventilerande vaddering för svalt och bekvämt bärande. Upptill på ryggsäcken finns det två bekväma gummihandtag som gör att du enkelt kan vika upp baksidan och framsidan när du snabbt behöver flytta på väskan. Dragkedjorna är tillverkade av nylon och är mycket slitstarka. De har stora metalldragare som är lätta att greppa även med handskar.
Tekniska data 
FärgSvart/Röd
Bredd370 mm
Djup340 mm
FärgSvart
HänglåsbygelNej
Höjd480 mm
Lös bricka/fackNej
MaterialTyg
MaterialkvalitetPolyester
Med axelremNej
Med låsNej
Med teleskopiskt handtagNej
Modell/UtförandeÖvrigt
RullbarNej
SignalrödNej
Totalt antal fack3
Vikt2.84 kg

Specifikationer

EAN 7317845901205

Rekommenderat