Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

NookBox HybridArt.nr: 4017185

NookBox
Hybridcentral
16 V
Beskrivning
Art.nr: 4017185
Nookbox Hybrid är ett IP-baserat larmsystem med smarta integrationsmöjligheter via ZigBee och Z-Wave. Hybridsystemet har samma fina funktioner och gränssnitt som det trådlösa Nookbox-systemet men nu även med möjlighet att ansluta trådbundna sektioner.
Prisjakt
PriceRunner
8 390 kr
Inkl. moms

Estimerat 5-8 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4017185
Nookbox Hybrid är ett IP-baserat larmsystem med smarta integrationsmöjligheter via ZigBee och Z-Wave. Hybridsystemet har samma fina funktioner och gränssnitt som det trådlösa Nookbox-systemet men nu även med möjlighet att ansluta trådbundna sektioner.

Produktinformation

Egenskaper

Nookbox Hybrid är ett IP-baserat larmsystem med smarta integrationsmöjligheter via ZigBee och Z-Wave. Hybridsystemet har samma fina funktioner och gränssnitt som det trådlösa Nookbox-systemet men nu även med möjlighet att ansluta trådbundna sektioner. Det ger ett anpassningsbart och robust system som passar perfekt till att till exempel byta ut äldre trådbundna installationer där man önskar uppgradera till ett modernt larm med användarvänlig app och möjlighet till hemautomation.

Förutom traditionella trådbundna detektorer fungerar samtliga trådlösa produkter i Nookbox breda utbud direkt till Nookbox Hybrid. Visuell larmverifiering till larmcentral och app med de trådlösa kameradetektorerna är en av fördelarna. Systemet levereras med ZigBee / Z-Wave vilket gör det möjligt att addera hemautomationsprodukter för t.ex. belysningsstyrning, automation och energihantering. Systemet är i grundutförande komplett med IP, WiFi och 4G/LTE-sändare för säker överföring av kommunikation till larmcentral och den kostnadsfria användarappen. Systemet har i grunden 16 trådbundna sektionsingångar och kan byggas ut med sektionskort upp till hela 640 sektioner fördelade på 8 larmområden, det gör att systemet fungerar i de flesta installationerna. Varje sektionsingång har valbara motståndsvärden vilket gör det ännu enklare att ersätta ett befintligt system oavsett fabrikat.

Kompatibel med NookBox F1, Zigbee och Z-wave produkter. Med NookBox Hybrid kan IP-kameror och kameradetektorer installeras för visuell övervakning och visuell verifiering. Vid exempelvis ett larm skickas bilder till användaren och/ eller larmcentral för verifiering av händelsen. Systemet är EN50131 Grade 2 (trådlös) och Grade 3 (trådbunden) certifierad.
Tekniska data 
Antal indikatorsektorer640
Antal utgångar för akustisk signalgivare1
Bredd275 mm
Djup85 mm
Driftspänning16 V
Gränssnitt externtJa
HändelseminneJa
Höjd320 mm
Integrerad uppringareNej
Lämplig för BussanslutningJa
Med strömförsörjningJa
RadioanslutningJa

Specifikationer

EAN 4017185

E-nummer 6310381

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat