Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

SiOO:X 161013-SEArt.nr: 4044094

SiOO:X
Panelfärg
träskydd, steg 1
Beskrivning
Art.nr: 4044094
SiOO:X Träskyddande Panelfärger är vattenbaserade och miljöanpassade. Med olika färgnyanser i grå, svarta och bruna toner sätter du din egen prägel och får en sober matt yta från start.
Prisjakt
PriceRunner
1 129 kr
94,08 kr/m² | Inkl. moms
Finns i olika varianter
Cloud Grey
3 l
I lager | Skickas inom 1-3 dagar
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4044094
SiOO:X Träskyddande Panelfärger är vattenbaserade och miljöanpassade. Med olika färgnyanser i grå, svarta och bruna toner sätter du din egen prägel och får en sober matt yta från start.

Produktinformation

Egenskaper

SiOO:X Träskyddande Panelfärger är vattenbaserade och miljöanpassade. Med olika färgnyanser i grå, svarta och bruna toner sätter du din egen prägel och får en sober matt yta från start. Panelens karaktär skiftar till viss del över tid med naturliga variationer. Användningsområden är fasader, staket och andra vertikala ytor. Finsågade ytor har längre hållbarhet och rekommenderas. Även strukturerade ytor kan användas.

Denna miljöanpassade produkt, innehåller en innovativ kisel/kalium-teknologi. Produkterna, som är baserade på kisel och kalium, penetrerar och integreras väl i träet. Över tid växer en kiselsköld fram som stärker och skyddar inne i träfibrerna. Träet får därmed ett unikt multiskydd. Det gör att du kan använda produkterna på de flesta träslag, på såväl gamla som nya ytor.

SiOO:X träskyddssystem för panel består av två steg; en träskyddande grundbehandling och en kompletterande ytbehandling. Tillsammans tränger de in i och förenas extra väl med träet, vilket ger lång hållbarhet.

Steg 1. SiOO:X Panelfärg Träskydd – tränger in i, stärker och skyddar träet i upp till 15 år.
Steg 2. SiOO:X Panelfärg Ytskydd – fixerar behandlingen och bildar en vattenavstötande yta.
  • Upp till 15 års hållbarhet, gäller för för steg 1 – SiOO:X Panelfärg Träskydd. En andra påföring av Ytskyddet kan behöva läggas på efter ca 3–7 år
  • Sober matt träyta i grå, svarta och bruna nyanser. Obs: De första månaderna efter applicering kan färgytan upplevas som glansig, vilket sedan övergår till en matt, sober yta
  • Minskar uppkomst av mögelsporer samt skyddar mot röta
  • Vattenbaserad, miljöoptimerad, binder in CO2
  • Smuts- och vattenavvisande
  • Stärker träet och ger därmed längre livslängd samt färre sprickor och stickor
  • Diffusionsöppen (träet andas)
  • UV-skydd och minskad svartfärgning i träytan
  • Enkelt underhåll

Specifikationer

Appliceringsverktyg Pensel, Spruta

Åtgång, min. 3 m²/l

Åtgång, max. 4 m²/l

Övermålningsbar efter (timmar) 2 h

Volym 3 l

EAN 7350043918590

Rekommenderat