Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Swedoor Easy GWArt.nr: 4020234

Swedoor
Innerdörr
vit (S 0500-N)
Beskrivning
Art.nr: 4020234
Easy är en enkel dörr med lätt konstruktion och slät yta. En prisvärd, stabil produkt som fyller ditt grundläggande behov.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
712 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
2040x725 mm
Vit (S 0500-N)

Estimerat 9-14 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4020234
Easy är en enkel dörr med lätt konstruktion och slät yta. En prisvärd, stabil produkt som fyller ditt grundläggande behov.

Produktinformation

Egenskaper

Easy är en enkel dörr med lätt konstruktion och slät yta. En prisvärd, stabil produkt som fyller ditt grundläggande behov.

Clever-Line är en serie standarddörrar med fokus på funktionalitet. Dörrarna finns i ett begränsat antal designvarianter och modeller, men alla är i hög och gedigen kvalitet och uppfyller de grundläggande behoven.

Observera att ytterdörrar säljs inklusive karm, innerdörrar säljs exklusive karm. För inomhusdörrar säljs handtag och vred separat. Låshus ingår i dörrblad.

Underhåll
En god grund för att dörren och karmen ska bibehålla sin kvalitét och utseende länge är att ha bra uppvärmning och ventilation i rummet. Trä är ett levande material som påverkas och förändras av yttre faktorer som fukt och temperaturskillnader men med rätt skötsel så riskerar inte dörren att ta skada. I regel krävs bara rengöring, såvida inte skador uppstått eller onormalt slitage har förekommit. Fettfläckar, skokräm och liknande, behandlas direkt, med ett milt rengöringsmedel på en ren och fuktig trasa. Starka lösningsmedel får inte användas. Torka alltid rent ytan omedelbart efter rengöring - oavsett vilken metod som används. Gångjärn smörjs med syrafritt fett vid behov. Låset ska vanligtvis inte smörjas.
  • DDK-märkt
  • Enkel design
Tekniska data 
FärgVit
KulörNCS S 0500-N
Modulmått8x21
Bredd dörrblad725 mm
Höjd dörrblad2040 mm

Specifikationer

Höjd 2040 mm

Färg Vit

Upphängning Höger- och vänsterhängd

Brandklassad Nej

Bredd 725 mm

Djup 40 mm

Serie Swedoor Easy

Ljuddämpande Nej

EAN 7393993156506

Garanti

Swedoors dörrgaranti

Swedoor erbjuder 5 års garanti på samtliga dörrar förutsatt att de har monterats och hanterats enligt medföljande instruktioner. På utvalda sortiment erbjuds formstabilitetsgaranti vilket handlar om hur väl dörrens form motstår påfrestningar från väder och vind. Det innebär att dörrbladet inte får slå sig mer än 4 mm över tid (8 mm för målade varmförrådsdörrar). Avvikelsen mäts genom att placera en rätskiva på dörrens konkava sida och mäta buktningen. Advance-Line ytterdörrar och Clever-Lines ytterdörrar omfattas av 15 respektive 10 års formstabilitetsgaranti. Målade varmförrådsdörrar har 5 års formstabilitetsgaranti.

Läs mer om Swedoors garanti och villkor på deras hemsida.

Rekommenderat