Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Swedoor 3300480Art.nr: 4020291

Swedoor
Dörrkarm
vit (S 0502-Y)
Beskrivning
Art.nr: 4020291
Swedoor Innerdörrskarm är den perfekta grundstenen för att din dörr ska sitta snyggt och stabilt. Karmen har justerbara snap-in-gångjärn för enkel montering samt inkluderad tröskelplatta.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
700 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
8x20-93

Estimerat 2024-09-11 från leverantör

30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4020291
Swedoor Innerdörrskarm är den perfekta grundstenen för att din dörr ska sitta snyggt och stabilt. Karmen har justerbara snap-in-gångjärn för enkel montering samt inkluderad tröskelplatta.

Produktinformation

Egenskaper

Swedoor Innerdörrskarm är den perfekta grundstenen för att din dörr ska sitta snyggt och stabilt. Karmen har justerbara snap-in-gångjärn för enkel montering samt inkluderad tröskelplatta. Denna variant är ospikad.

Det högkvalitativa träet är kvistfritt och missfärgas därför inte. Färglagret ger extra skydd och dessutom en väldigt fin finish.
  • Underhållsfri
  • Noga utvalt och testat trämaterial
  • Samtliga karmar passar samtliga dörrar från Swedoor men vi rekommenderar +Karm eller Flex+Karm till Advance-Line dörrar för bästa kvalité
  • Observera att brandklassade och ljuddämpande dörrar måste kombineras med karmar av samma klassning för uppnå kraven
Tekniska data 
FärgVit
KulörNCS S 0502-Y
Modulmått8x20
Djup dörrkarm93 mm

Specifikationer

Höjd 1989 mm

Färg Vit

Brandklassad Nej

Bredd 786 mm

Djup 93 mm

Ljuddämpande Nej

EAN 7393993031056

Garanti

Swedoors dörrgaranti

Swedoor erbjuder 5 års garanti på samtliga dörrar förutsatt att de har monterats och hanterats enligt medföljande instruktioner. På utvalda sortiment erbjuds formstabilitetsgaranti vilket handlar om hur väl dörrens form motstår påfrestningar från väder och vind. Det innebär att dörrbladet inte får slå sig mer än 4 mm över tid (8 mm för målade varmförrådsdörrar). Avvikelsen mäts genom att placera en rätskiva på dörrens konkava sida och mäta buktningen. Advance-Line ytterdörrar och Clever-Lines ytterdörrar omfattas av 15 respektive 10 års formstabilitetsgaranti. Målade varmförrådsdörrar har 5 års formstabilitetsgaranti.

Läs mer om Swedoors garanti och villkor på deras hemsida.

Rekommenderat